Over mij

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik wat wil betekenen in de gezondheidszorg: de zorg beter en klantgerichter maken. Daarbij zijn thema’s als keuzevrijheid, transparantie en doelmatigheid voor mij belangrijke pijlers. Mijn passie ligt bij de innovatie van de zorg. Er is zo veel meer mogelijk.

Om te kunnen vernieuwen is samenwerking met de regisseurs van zorg belangrijk: de zorgverzekeraars en gemeenten. Door mijn opleiding (Beleid en Management Gezondheidszorg, Erasmus Universiteit) en meer dan 10 jaar zorginkoopervaring heb ik een breed perspectief op de zorg en ben ik ook in staat om vanuit de financiers van zorg te denken. Daarmee help ik zorgaanbieders hun innovaties concreet en financierbaar te maken. Zorgverzekeraars en gemeenten (sociaal domein) ondersteun ik bij: (managen van)  zorginkoop, beleidsvorming, processen en implementaties.

Met plezier breng ik structuur aan in chaos en heb een praktische hands-on mentaliteit. Ik ben gedreven en resultaatgericht. Verder houd ik van cijfers en visualisaties om zaken helder te krijgen en te presenteren.